Často kladené otázky

Nie, zásadne pracujeme len s čerstvými surovinami a naše výrobky dovážame vždy čerstvé. Naším klientom ich pripravujeme priamo v ten deň, maximálne deň vopred, záleží od veľkosti a náročnosti torty.

Zatiaľ nie, keďže nemáme na to priestory, kde by sme mohli s nimi pracovať. Nechceme ich robiť v priestoroch, a ani by sa to nemalo, kde sa používa normálna múka. Pretože pokiaľ ide o slabšiu intoleranciu, je to v poriadku, ale ak naozaj príde človek, ktorý má silnú alergiu na múku, bol by z toho veľký problém.

Naše torty sú iné, ľahké, lahodné a nadýchané. Nevážia veľa, pretože naše krémy nie sú maslové, ale väčšinou z mascarpone,  tvarohu, ricotty, živočíšnej šľahačky alebo klasického talianskeho krému nazývaného „crema pasticcera“.

Taktiež nepridávame rum do torty, snažíme sa o zdravšie a ľahšie stráviteľné varianty.

Nie, veľmi radi Vám pripravíme candy bar s našimi koláčikmi a dezertami, a nachystáme u Vás podľa želania. Ale v prípade, že vy máte koláčiky od iných cukrárov a chcete iba naše stojany, aby ste si to mohli sami naservírovať, to bohužiaľ nie je možné.